logo Registracija

DOBRODOŠLI NA
AISTUDIO
PRVI DOMAĆI AI

AI Studio je inovativna platforma za veštačku inteligenciju široke namene koja omogućava korisnicima da istražuju, razvijaju i primenjuju različite tehnologije veštačke inteligencije. AiStudio pruža resurse i alate koji su potrebni za kreiranje inteligentnih rešenja u različitim oblastima

Registrujte se
hand hand hand hand
laptop
  • Pitajte
  • Generišite fotografije
  • Generišite kodove

Nudimo vam širok izbor treniranih AI Modela

effectAI CHAT

AI Chat vam omogućava interakciju sa naprednim chatbotovima treniranim da odgovaraju na razna pitanja i razgovaraju sa vama kao stvarni sagovornici.

effectAI-SLIKE

AI-Slike koristi veštačku inteligenciju za generisanje visokokvalitetnih slika, čime omogućava kreativno izražavanje i stvaranje vizualno atraktivnih sadržaja.

effectAI-KOD

AI-Kod je alat koji može automatski generisati programski kod za različite programerske zadatke, ubrzavajući razvoj softvera i olakšavajući programiranje.

effectTEMPLEJTI

Templejti su predefinisani obrasci koji olakšavaju kreiranje različitih dokumenata, tagova i sadržaja, čime štede vreme i resurse pri izradi sadržaja.

AIStudio predstavlja najbolji izbor za istraživače, programere i preduzetnike iz više razloga

Svestrano korišćenje veštačke inteligencije: AIStudio je platforma koja podržava širok spektar primena veštačke inteligencije. Bez obzira da li se bavite analizom podataka, obradom prirodnog jezika, računarskim vidom ili dubokim učenjem, AIStudio vam omogućava da istražujete, razvijate i primenjujete različite AI tehnologije.
Jednostavan za upotrebu: AIStudio se ističe svojim intuitivnim i korisnički prijateljskim interfejsom. Čak i ako nemate duboko tehničko znanje o veštačkoj inteligenciji, lako ćete pristupiti alatima i resursima za kreiranje AI rešenja.
Fleksibilnost u razvoju: Platforma podržava različite programerske jezike i okoline, omogućavajući vam da koristite svoje omiljene alate i tehnologije prilikom razvoja AI aplikacija.

Prijavite se
AISTUDIO

Naša Misija

Naša osnovna misija je da kreiramo AI modele koji donose stvarne koristi našim klijentima i partnerima. Verujemo u moć veštačke inteligencije da reši kompleksne izazove i optimizuje procese u različitim industrijama. Naša strast leži u tome da omogućimo kreativnim rešenjima da postanu stvarnost.

  • tickPopunite osnovne informacije i kreirajte svoj nalog kako biste dobili pristup svim našim alatima i resursima.
  • tickNakon registracije, odaberite paket koji najbolje odgovara vašim potrebama.
  • tickSada ste spremni da započnete svoje kreativno putovanje. Pristupite našim alatima za veštačku inteligenciju.
about

Imate pitanje? U našim čestim pitanjima naći ćete sva rešenja koja su vam potrebna.

Da, naša veštačka inteligencija uvek generiše unikatne sadržaje te ih nećete pronaći na drugim mestima, ai modeli su trenirani da na najbolji način generišu potreban materijal za vas.

Ukoliko ste potrošili dodeljene besplatne tokene pri registraciji, potrebno je da odaberete paket po vašoj meri ili kupite prepaid tokene.

Suština generisanja kvalitetnog sadržaja, jeste da se obraćate AI modelu kao čoveku. Objasnite mu detaljno šta je ono što vam treba, kako bi ste voleli da to bude formirano i AI model će vam generisati unikatne materijale.

Da, kontaktirajte našu tehničku podršku, objasnite koncept AI modela koji vam je neophodan, naš tim stručnjaka potrudiće se da u što kraćem roku nauči AI model svrsi.
hand hand

Istražite AISTUDIO title-effect besplatno

Želimo da vam omogućimo priliku da istražite sve što naša platforma ima da ponudi, i to potpuno besplatno! Zato smo za vas pripremili posebnu ponudu prilikom registracije. Kada se registrujete na našoj platformi, dobijate odmah određeni broj besplatnih tokena. Ovi tokeni vam omogućavaju da iskusite kvalitet naših usluga i alatki, bez ikakvih obaveza ili troškova.

  • tickVeliki broj AI Modela
  • tickBesplatni tokeni
  • tickMnoštvo dodatnih alata
Registrujte se